ענתיקה - עיצוב פנים ייחודי יוצא דופן, אווירה רומנטית, רוגע ושלווה
שתי סוויטות בוטיק מעוצבות ומרווחות במיוחד במתחם אירוח יוקרתי, רחב ידיים ומטופח. בשטח המתחם בריכת שחייה יפהפייה, גדולה במיוחד, ג'קוזי ספא וסאונה יבשה. במתחם הבר-בי-קיו ישנן פינות ישיבה, מקרר גדול ומיקרוגל.
הסוויטות שוכנות בתוך גינה מטופחת, עם מדשאות, שטחי גינון ועצי נוי מגוונים. לכל סוויטה צמודה מרפסת דק מקורה ומבודדת עם פינת ישיבה נינוחה. חללי הסוויטות מעוצבים בסגנון אקלקטי, בהשראה אירופאית קלאסית, וינטג' ורטרו, ובשילוב פרטי אספנות, ריהוט משוחזר וחפצי אומנות ייחודיים, המרכיבים יחד מראה הרמוני, מאוזן ומפתיע. האבזור בסוויטות איכותי, חדיש, נוח ומכיל בין היתר ג'קוזי זוגי ענק, מסכי טלוויזיה גדולים במיוחד, מיטות רחבות עם מזרנים אורתופדיים, חדר ארונות בסוויטת גן, ומקלחון ראש גשם בחדר רחצה מרווח.
ענתיקה במושב בן עמי – צימרים בוטיקיים בגליל המערבי
ענתיקה שוכן במושב בן עמי שבגליל המערבי, בסביבה כפרית, ירוקה ושקטה, במרחק נסיעה קצר מנהריה, חופי אכזיב, עכו העתיקה וראש הנקרה. המיקום מעניק למתחם יתרון ברור: מצד אחד חופשה אינטימית ורגועה בתוך מושב שקט ומטופח, ומצד שני קרבה נוחה לים, למסעדות, לטיולים ולאטרקציות המרכזיות של הגליל המערבי.
זהו מתחם שמתאים לאורחים שמחפשים צימר רומנטי בצפון עם בריכה, ספא ואווירה מיוחדת, אך לא רוצים חוויה סטנדרטית או המונית. העובדה שבענתיקה יש שתי סוויטות בלבד יוצרת תחושת פרטיות נעימה, מרחב אישי ואווירה שקטה שמתאימה במיוחד לזוגות, לשני זוגות חברים או למשפחה קטנה המזמינה את שתי הסוויטות יחד.
שתי סוויטות בלבד – סוויטת ים וסוויטת גן
בענתיקה שתי סוויטות בוטיק: סוויטת ים וסוויטת גן. כל אחת מהן מציעה חוויית אירוח זוגית, מעוצבת ומפנקת, עם אופי מעט שונה אך עם אותה שפה עיצובית ייחודית של המקום. הסוויטות מתאימות למי שמחפש חופשה רגועה, פרטית ורומנטית, עם חלל פנימי נעים וחיבור ישיר אל הגינה, הבריכה והמרחב החיצוני.
סוויטת ים מתאימה לאורחים שמתחברים לאווירה בהירה, רגועה ונעימה, עם תחושה של חופשה בגליל המערבי הקרוב לים. סוויטת גן מציעה אווירה חמימה, אינטימית ואקלקטית יותר, עם חיבור יפה לגינה המטופחת ולשקט שמסביב. בשתי הסוויטות מורגש הדגש על עיצוב, נוחות ואווירה אישית, ולא רק על מפרט טכני.
חצר רחבת ידיים, בריכה וספא
החצר של ענתיקה היא חלק מרכזי מחוויית האירוח. מדובר במרחב חוץ גדול, ירוק ומטופח, עם מדשאות, עצים, צמחייה עשירה ופינות ישיבה המאפשרות ליהנות מהשקט לאורך כל שעות היום. הבריכה הגדולה נמצאת בלב המתחם ומעניקה תחושה של אחוזת נופש פרטית, במיוחד כאשר שתי הסוויטות מוזמנות יחד.
לצד הבריכה, ג׳קוזי הספא והסאונה היבשה מוסיפים לחופשה רובד נוסף של רוגע ופינוק. השילוב בין מים, גינה, ספא, מרפסות פרטיות ועיצוב פנים עשיר הופך את ענתיקה לבחירה מתאימה במיוחד למי שמחפש צימרים בגליל המערבי עם בריכה, ג׳קוזי ואווירה שקטה ליד הים.
עיצוב עם אופי, לא עוד צימר רגיל
השם ענתיקה מבטא היטב את האופי של המקום. זהו לא מתחם שמנסה להיראות כמו כל צימר אחר, אלא מקום עם זהות עיצובית ברורה, חמה ואישית. פרטי האספנות, הריהוט המשוחזר, נגיעות הווינטג׳ והחיבור לגינה יוצרים חוויה עם הרבה נשמה, כזו שמורגשת כבר בכניסה לסוויטות ובמעבר אל מרפסות הדק והחצר.
החוויה בענתיקה מתאימה לאורחים שמעריכים מקומות עם אופי, שקט ואסתטיקה. לא רק מקום לישון בו, אלא מקום לשהות בו, לנוח, ליהנות מהעיצוב, מהבריכה, מהגינה ומהאווירה הרומנטית שמלווה את כל המתחם.
חופשה בגליל המערבי ליד הים
מושב בן עמי ממוקם באזור מבוקש בגליל המערבי, בקרבת נהריה וחופי אכזיב, ובמרחק נסיעה נוח מעכו העתיקה, ראש הנקרה, מסעדות, בתי קפה ומסלולי טיול. עבור אורחים שמחפשים צימרים בבן עמי או סוויטות בוטיק בגליל המערבי, ענתיקה מציע שילוב נכון בין פרטיות כפרית לבין קרבה לאזורי בילוי, ים וטבע.
אפשר ליהנות מחופשה שלמה בתוך המתחם, סביב הבריכה, הגינה והספא, או לשלב יציאות קצרות לחופי הים, לטיולים, למסעדות ולנקודות עניין באזור. זהו יתרון משמעותי עבור זוגות ומשפחות קטנות שרוצים חופשה רגועה, אך עדיין קרובה לכל מה שהגליל המערבי יודע להציע.
לסיכום
ענתיקה הוא מתחם צימרים בוטיקי ומיוחד במושב בן עמי, המשלב בין שתי סוויטות מעוצבות, חצר גדולה, בריכת שחייה מרשימה, ג׳קוזי ספא, סאונה יבשה ואווירה רומנטית שקטה. היתרון הגדול של המקום נמצא בשילוב בין עיצוב ייחודי, פרטיות, מרחב חוץ מטופח וקרבה נוחה לחופי הגליל המערבי.
לזוגות שמחפשים צימר רומנטי בצפון, לאורחים שמעדיפים מתחם אינטימי ולא המוני, ולמי שמחפש חופשה בגליל המערבי עם בריכה, ספא ואופי אישי — ענתיקה מציע חוויית אירוח שונה, רגועה ומלאת נוכחות.
שאלות נפוצות על ענתיקה
האם ענתיקה מתאים לזוגות?
כן. ענתיקה מתאים במיוחד לזוגות שמחפשים צימר רומנטי בגליל המערבי, עם שתי סוויטות בוטיק בלבד, ג׳קוזי פנימי, בריכה, מתחם ספא ואווירה שקטה ואינטימית.
כמה סוויטות יש בענתיקה?
במתחם יש שתי סוויטות בלבד – סוויטת ים וסוויטת גן. מספר הסוויטות המצומצם שומר על אווירה פרטית, רגועה ולא עמוסה.
האם יש בריכה בענתיקה?
כן. בענתיקה יש בריכת שחייה גדולה הממוקמת בחצר המטופחת של המתחם, לצד פינות ישיבה, אזורי מנוחה וצמחייה עשירה.
האם יש ג׳קוזי וסאונה בענתיקה?
כן. בכל סוויטה יש ג׳קוזי פנימי זוגי, ובנוסף במתחם החוץ יש ג׳קוזי ספא וסאונה יבשה.
למי מתאים להזמין את שתי הסוויטות יחד?
הזמנת שתי הסוויטות יחד מתאימה לשני זוגות חברים, למשפחה קטנה או לאורחים שמעדיפים ליהנות ממתחם אינטימי ופרטי יותר.
האם ענתיקה קרוב לים?
כן. ענתיקה נמצא במושב בן עמי בגליל המערבי, במרחק נסיעה קצר מנהריה, חופי אכזיב וחופי הים באזור.
מה מיוחד בעיצוב של ענתיקה?
העיצוב בענתיקה משלב פריטי אספנות, ריהוט משוחזר, נגיעות וינטג׳, השראה אירופאית קלאסית וחפצי אומנות ייחודיים. זהו מתחם עם אופי אישי, רומנטי ולא מראה סטנדרטי של צימר רגיל.
האם ענתיקה מתאים לחופשה שקטה?
כן. בזכות שתי סוויטות בלבד, חצר רחבת ידיים ומיקום כפרי במושב בן עמי, ענתיקה מתאים מאוד לחופשה שקטה, פרטית ורגועה בגליל המערבי.