שף צור ליפשיץ
: מוביל את הטרנד החדש סושיפיוז'ן
הבאתי לארץ את מטבח הסושיפיוז׳ן שאת הידע שלו רכשתי בלוס אנג'לס, חוויה יפנית שאורכת כ3 שעות ארועי בוטיק קטנים, ארועי קוקטייל גדולים וסדנאות
אני יוצר מזיגה יחודית של המטבח היפני והטעם המיוחד של המטבח הלטיני והים תיכוני
מגיע לביתך או למקום האירוע עם כלי הגשה יפנים אותנטיים
ומכין חוויה גסטרונומית שכוללת מנות גורמה מגוונות של סאשימי, טרטר, רולים שונים מנייר אורז,שיפודי יקיטורי, סביצ'ה וריבועי אורז כריספי עם מיקסים שונים, קרקרים באפיה ביתית וסלטים אסייתים מיוחדים
דוגמא לתפריט
ספייסי טונה טרטר עם אבוקדו
ילוטייל סביצ׳ה עם גמבות על טאקו
סלמון טרטר עם סלק כוסברה וצנוברים
סשימי טונה צרובה עם בצל ושום מטוגן ברוטב פונזו
שיפודי סלמון ופרגיות ברוטב טאריקי עם פיטריות ועגבניות שרי
מגדלי אורז מקושטים עם סומסום וגזרי אצות והקרקרים המפורסמים
סלטי נבטים במגוון רוטבים עם איטריות שעועית וירקות
רולים של סושי מיוחדים מנייר אורז עם טונה וסלמון
סשימי טונה ברוטב חרדל מתוק אסייתי
ספייסי סלמון טרטר עם נבטים
כל המנות מלוות עם אורז וקרקרי וונטון
*****
מתוק ליצ'י עם אגוזי מלך.
תה יפני