שמעיה
וואו!
לצערינו היינו שם רק לילה אחד, פשוט יוצא מן הכלל! מהטלפון שקיבלנו בצהרים שהצימר שלנו מוכן ועד החיוך ביציאה.
פרטיות מוחלטת ומושלמת, רוגע ושלוה ללא סוף ופינוקים ממחלקה ראשונה.
עיצוב נקי ויפה ברמה גבוהה מאוד.
בקיצור מומלץ בלי הסתיגויות!
אלדד ואליס תודה!(בבקשה תמשיכו לשמור על מחיר סביר אנחנו רוצים לחזור שוב ושוב)
שירז
די די די לחיפושים אם לא תבואו לחופש לסוויטות השוקולד לבן לעולם לא תדעו מה החמצתם.התארחנו רק ללילה אחד(לצערנו)שלוש חברות וזה נגמר לנו כל כך מהר,המקום השאיר אותנו בפה פעור עם תיאבון גדול לעוד ועוד וכמובן שזה יקרה שוב בקרוב .הכל התחיל משיחת טלפון עם אלדד שאי אפשר היה להגיד לו לא ובאמת כשהגענו לצימר הכל היה יותר אמיתי מאמיתי הרבה יותר יפה מהתמונות מרגש מצמרר על הגובה הכל ירוק,קבלת פנים חמה של אליס אשתו של אלדד,חיממה אותנו במזג האוויר הקריר שהיה .החוויה הגדולה היתה לשבת בתוך גקוזי ספא מחומם סגור שאף אחד לא יכול להפריע לך הוא רק שלך,ולחוש את הזרמים החזקים בכל הגוף (שחסכו לנו דרך אגב את הצורך להזמין עיסויים)בערב הוגשו לנו בהפתעה בלינצסים חמים ומתוקים תוצרת ידה של אליס ,בבוקר התחילו להגיע המגשים של ארוחת הבוקר שלא נגמרו ,גיוון מקסימלי של גבינות,לחמים,ביצים,שוקולדים........די ,כתבתי מספיק ולכם המחפשים ...."אם אתה לא שם אתה לא קיים"
שיר ורון
שלום לכולם.... לאחר מאמצים וחיפושים אחרי פינה שקטה ונעימה, שבה אפשר לנוח, ולחגוג את יום ההולדת של בן זוגי ביחידות ובאינטימיות מוחלטת, מצאנו עצמו בדרך למושב יערה, אי-שם בצפון הרחוק, להתפנק לנו בשני לילות בצימר "סוויטת שוקולד לבן".
מהרגע שאלדד החביב קיבל אותנו, פשוט שקענו בשלווה נינוחה באוויר נעים בנוף מושלם ובכייף אמיתי. אלדד ואליס, הגישו לנו בבוקר בחיוך גדול ארוחות מפנקות (!!!) וטעימות, פינקו אחר הצהריים בהפתעות, הצימר המאובזר למופתי, הבריכה המדליקה והג'קוזי המושלםםםם והענק הפכו לנו את החוויה להכי טובה שהייתה לנו- פינוק אמיתי. מקלחת עם טוש ענק וזוגי- אחד הדברים המגניבים. אלדד ואליס, תודה על הכל. היה מושלם! וגם- מומלצת בחום המסעדה הקרובה במושב, בשר איכותי וטעים. אם אתם רוצים שקט ופינוק- אל תתפשרו, סוויטת שוקולד לבן זה בול בשבילכם.
מרב
למצות חופשה במילה אחת - מדהים.
הצימרים חדשים, מפנקים ונראה שכל פרט נלקח בחשבון. הנוף, השקט והשלווה הם ללא מחיר. אלדד ואליס בעלי הצימר עשו הכל בכדי שיהיה לנו נוח ונעים. ארוחות הבוקר של אליס הן הטובות שהגישו לנו בצימר אי פעם. בקיצור כמי שיש לו סטנדרט גבוה לגבי צימרים אין לי לומר אלא שהמקום והאנשים שמפעילים אותו לא פחות ממושלמים!!!
עינת
המקום היה מדהים שקט עם נוף מעמם.השירות מכל הלב על ידי אליס ואלדד.ארוחת בוקר מפנקת ושירות אדיב.
תודה על הכל היה מדהים
איילה
סוויטות שוקולד לבן מקום מדהים מה שרואים בתמונות זה מה שמקבלים.האירוח היה מושלם,קיבלנו מאכלים שאליס בעלת הצימר הכינה.לא ניתקלנו בפינוק כזה בשום מקום שהאינו.הסוויטה נקיה מאוד וזה משהו שהיה מאוד חשוב לנו.בקיצור רואים שהמקום חדש.
ממליצה בחום.אליס ואלדד תודה רבה על הכול
אוהד ואור
אשתי ואני היינו בצימרים לשני לילות קסומים ומפנקים. בעלי הצימר אלדד ואליס הם אנשים מדהימים, בעלי מודעות שרות ודואגים שכלום לא יחסר.הבקתות נמצאות לרגלי נוף טבעי, האזור שקט ונעים והאווירה פשוט כיפית. ארוחת בוקר גדולה וטעימה. במילה אחת: מושלם!
ינאי
הצימרים מס. 1 בארץ בלי שום תחרות! הבריכה הענקית, הג'קוזי המפנק והעיצוב הייחודי פשוט מדהים! אבל מעל לכל- בעלי הבית ביחס נפלא פשוט מחממים את הלב! עלו והצליחו!
ליטל
מדהים . שירות אדיב, מפנק. חדש לגמרי